طريقة رقاق باللحمة
المكونات :
نصف كيلو من الرقاق – ربع كيلو من اللحمة المفرومة – شوربة من لحم مسلوق- سمن حسب الاستخدام – رشه ملح وفلفل – عدد 2 بصلة متوسطة- معلقة كبيرة من صلصة الطماطم
طريقة التحضير
أولا في حلة متوسطة قومي بتعصيج اللحمة المفرومة مع البصلتين المبشورتين والملح والفلفل والصلصة وبمجرد ما تنضج سبيها علي جنب
ثانيا ادهني الصينية بقليل من السمنة أو الزبدة علي حسب رغبتك.
ثالثا امسكي كل واحدة من الرقاق لوحدها وشربيها بالمرقة أو شوربة اللحمة.
رابعا ضعي نصف عدد ورقات الرقاق وضيفي عليهم اللحمة المفرومة وضعي عليهم بقية الرقاق
خامسا بقليل من السمن ادهني الرقاق من فوق
سادسا دخلي الصينية الفرن علي درجة حرارة متوسطة حتي ينضج
خارج الموضوع تحويل الاكوادإخفاء الابتساماتإخفاء